Sök och boka hotell i Munchen

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem & Hostel i Munchen


Vandrarhem eller Hostel i Munchen

Att bo på vandrarhem har både sin charm och sina negativa aspekter. Den främsta och nästintill ända orsaken till att bo på ett Hostel i Munchen är att spara pengar. Detta görs genom att dela rum med 8-16 andra personer som delar en sovsal med våningssängar. Oftast ingår det sänglinnen och ibland frukost.

När du skall välja vilket vandrarhem eller Hostel i Munchen som du skall bo på så bör du tänka på att det skall ligga så nära Marienplatz som möjligt. Oftast ligger de dock utanför centrala stadskärnan och ett tunnelbanekort är en nödvändighet. Andra bra alternativ är att försöka hitta något nära Haubtbahnhof (centralstationen i Munchen) om du besöker staden en kortare tid och kommer till Munchen med tåg.

Många som bor på vandrarhem väljer dessutom att laga sin egen mat när de är på semester eftersom det blir billigare. Man kan spara många kronor om man är en stor familj och lagar middag ihop, men man tappar också en del av charmen med att besöka andra länder och kulturer och detta är att prova på maten.

Om ni skall resa till Munchen i en större grupp som exempelvis en skolklass så är ett Hostel givetvis ett bra alternativ eftersom ni kan dela sovrum med folk ni känner och laga mat tillsammans för att spara pengar.

Incheckning av Hostel i Munchen börjar vanligtvis efter kl 15.00 och man har sällan tillgång till rummen under dagtid så de håller stängt för städning eller annat. Utcheckning brukar vanligtvis vara före 9.30-10.00. Innan du checkar in på vandrarhemmet så brukar du kunna få lämna dina väskor i ett bagage rum medan du kan bege dig på en Sightseeing i Munchen. Detsamma gäller vid utcheckning. Det bästa alternativet är att boka vandrarhem genom hihostels som är en bokningsservice där du kan boka boende över hela världen i form av vandrarhem.