Sök och boka hotell i Munchen

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Ta dig runt i Munchen


Att ta sig runt i Munchen

Munchen är en underbar stad för weekendresor och den lämpar sig mycket bra att ta sig fram till fots i. Det finns även ett mycket omfattande tunnelbanenät vilket gör att du lätt kan färdas från olika delar av Munchen.

Det bästa valet om man har tänkt at åka runt en dag i Munchen är att köpa ett dagskort eller en dagsbiljett (Familjebiljetter till tunnebanan i Munchen finns). Biljetten köps i en biljettautomat vid någon av de olika tågstationerna och måste valideras med en datumstämpel för att gälla. Efter validering så är biljetten giltig för att åka så många resor som du vill under en dag fram till klockan 06.00 på morgonen dagen efter.

Det finns olika Zoner inom tåg och tunnelbanan och exempelvis så är ”den inre cirkeln” den vanligaste och består av centrala Munchen medan Munchen + gäller inre cirkeln plus nästa zon. Vidare så finns även Munchen XXL vilket även innefattar två zoner och sedan yttre Munchen med 3 zoner eller alternativt den mest extrema biljetten som innefattar alla zoner i hela nätverket av tunnelbanelinjer och korta pendeltåg.

Den publika transporten är ren och hel och känns över lag väldigt fräsch att åka med. Om du främst har tänkt hålla till inne i centrala Munchen så räcker det gott och väl med att vandra runt istället för att använda transportsystemet. Detta kräver dock att ditt hotell i Munchen ligger i centrala Munchen, annars måste du åka fram och tillbaka mellan centrum och hotellet i alla fall.