Sök och boka hotell i Munchen

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Munchen Engelska trädgården


Munchen Engelska trädgården

Längs strandkanten av floden Isar som rinner genom München hittar man den 373 hektar stora engelska trädgården som är ett paradis av grönska och Munchens innevånare formligen vallfärdar dit när det är bra väder. 1803 förändrade trädgårdsmästaren Ludvig Sckell denna massiva park till en engelsk modell av en stor trädgård med stigar och små vägar där stadens befolkning kan jogga, promenera, cykla och strosa runt.

Föredrar du istället en stillsam picknick framför en joggintur så kommer du att se att den engelska trädgården lämpar sig väl för detta med. Den engelska trädgården innahåller förutom den konstgjorda sjön även ett grekiskt kärlekstempel och en biergarten som är den mest besökta i Munchen.

Seehaus (sjöhuset) vid den konstgjorda sjön är en av de populäraste biergartens och säkerligen något som du inte skall missa under din resa till Munchen. Självklart lämpar den sig bäst en varm sommardag, men även en mysig hösteftermiddag. Oavsett årstid så är ett besök i den engelska trädgården ett måste, oavsett om du har på dig vinterkläder eller linne.